Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen vandring




Förlita dig på din innersta kärna

och i dig ska födas

glädje, frid och tacksamhet.

sök dig inåt

för att kunna öppna dig utåt i kärlek

njut av din vandring

du går vägen en enda gång

öppna dig

och låt din kärlek

överflöda världen

medan ditt hopp växer

till jublande visshet











Fri vers av Michaela Dutius
Läst 458 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-05 20:26



Bookmark and Share


    Kåda
Läcker text.
Så lätt att säga så svårt att göra
Men alla borde ändå försöka.
Vackert..
Tack för påminnelsen att försöka bli en bättre människa
2009-11-12

  Anna*
Helt underbar och absolut sann! Tack!
2009-11-10

  Maria T
Öppen vandring,
kärlek och visshet
2009-11-06

    ej medlem längre
Vacker poesi Michaela!!
2009-11-06

  Diana,V
Otrolig. Tack för en vacker dikt och ett par ord som vägledning
2009-11-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2009-11-05

  anits VIP
Vackert känslosamt och mycket
berörande
2009-11-05

  walborg
Innerligt tack för denna vackra givande dikt!
2009-11-05

  Christine Sabel
åh så vackert, ett hopp för livet, uppmuntrande ord, TACK
2009-11-05

  KristinaE
..tack för härliga ord om hopp och en för alltid tro på kärlekens innersta kärna som ger LIV
2009-11-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Solklart pass
lys med det
Du har visa
vacker tass
så kan ingen
säga att man
är kass!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius