Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord


en stum värld vore kanske bättre
ord förstör så mycket
så snabbt

ironin är att orden
brukar vara lösningen




Bunden vers (Tanka) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 07:31



Bookmark and Share


    Mymlan.
Så sann och så frukansvärt bra! Kanske skulle vi inte sakna ord
2009-11-06

  Ola Rydberg
snygg vändning
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP