Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.serp.nu / samuelrajeus.serp.nu


DET VAR BARA ETT KNULL!!!

Det var bara en dans.

Det var ingen big deal.

Var inte så barnslig.

 

 

Det var bara en kram.

Det var ingen big deal.

Var inte så petig.

 

Det var bara en kyss.

Det var ingen big deal.

Var inte så känslig.

 

Det var bara ett hångel.

Det var ingen big deal.

Var inte så avundsjuk.

 

Det var bara ett knull.

One night stand.

Det var ingen big deal.

Var inte så macho.

 

Du vet att jag älskar dig.

Det där var bara en lek.

Ingenting annat.

Det var ingen big deal.

Var inte så naiv.

Det var en kroppslig akt.

Min själ tillhör dig.

Gör ingen big deal av det.

................

Du älskar mig.

Och du kysser någon annan.

Och det är ingen big deal?

 

Du älskar mig.

Och du hånglar med någon annan.

Och det är ingen big deal?

 

Du älskar mig.

Och du knullar med någon annan.

Och det är ingen big deal?

 

Vad fan vet du att älskar betyder?

Jag lämnar dig.

Var inte så känslig nu.

Det är ingen big deal.

 

Farsta, Stockholm, Sverige, oktober 1993




Fri vers (Prosapoesi) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-06 09:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fruktansvärt när människor inte respekterar sina medmänniskor. Att vara otrogen är en sak, att låtsas som om det ingenting speciellt var - är en annan. Sorgligt.
2010-01-08

  xPatrikx
Var finns respekten i dagens samhälle
Jag gillar det här, riktigt bra skrivet.

För ofta hör man om denna typ av konversation, för får man höra om sidoknull och svek. För många lever sitt liv och andras som en barnslig lek.

Otroligt bra!
2010-01-05

  Pauline Pousár
Underbart. Ring inte mig jag ringer dig, Det är inte dig det är fel på det är mig.
I det här fallet: Ta din knullsäck till kropp och ge den till nån annan.
Bra skrivet!
2009-12-27

  L.byström
Läsvärd känslig dikt, pepprad med skarp "kärlekskritik".
2009-12-19

  Samuel E. Rajeus VIP
Notis: har fått mer än tio applåder av manliga kollegor/poeter. Men du valde att inte skriva några kommentarer. Det har förstås sina förklaringar.

Stort tack till er alla som har applåderat och kommenterat.
2009-11-15

    ej medlem längre
...jag skulle ha gjort likadant! Ligger man med andra är det fel i relationen. Jag behöver knappast påpeka att jag har egen erfarenhet av det både som svikare och sviken.
Jättebra skrivet!!
2009-11-08

    leelee
Svar på tal...Snyggt framfört!
2009-11-08

  Teresia Ridell
Gillar styrka o motsättningarna i denna spända dikt. Väl upplagd !
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP