Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inte dig.

 

Ord som förlorar, än hur de formuleras

Framgångar som är riktigt värdelösa

så länge som du inte ser dem blomma.

 

Släpp loss vreden, rädslan och smärtan

låt oss ta bråket som vi båda förlorar på

jag vill inte har rätt, jag förlorar så gärna.

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-06 13:57



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Tänkvärda ord. Men paradoxalt nog är livets skiftningar med glädje, sorg, strul och klavertramp ändå kryddan i tillvaron — visst vore det trist att bara ha vädret att prata om. (Liten omskrivning efter Paul E. Tiek)
2009-11-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låta orden ryta
hur de än flyta
det är ju bara
att tankar byta
och låta dem
komma upp
till yta!
Viktiga ord!
2009-11-06

  Mr Lindemann VIP
Kloka ord och tankar sonm gör att det i var kvinnas hjärta bankar
med stor del i det bankandet är att vi när inre delar av oss
då vi förstår dessa rader
2009-11-06

    Lena Nilsson
klok tanke... alla bråk behöver inte vara konstruktiva - huvudsaken att det kommer ut.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf