Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det levande apoteket!



Jag har små piller för olika besvär en del är rättotroliga roliga och oroliga.

Ö-äääääääääääääääääääääääää 6tttttt77ter544 ops katten skrev lite efter att svalt ett piller klev hon på tangenterna.

Vakenhetspiller för att vakna upp som en tupp för dom gal ju kl7-00 vet du..
Sedan tar jag frukostpiller,efter det tar jag socialnormalpiller och går ut genom dörren.
Nakenhetspiller för att nakna nupp.


Med min dosett och jag.
Efter det tar jag högpiller för att bli aktivpositiv på jobbet.
Sedan tar jag lugnande gröna piller för att bli normotypiker på jobbet.
Efter detta tar jag mina på egen risk piller när jag går hem ,man vet ju aldrig vad som händer.

Jag går till puben och tar fyllepiller därefter går jag hem och tar mina asocialpiller.

Hemma tar jag mina anonymitetspiller och går ut med hunden.
Sedan på kvällen tar jag sömntabletter och sover gott till det är dags att vakna och ta mina vakenhetspiller.

Cirkel är sluten!
Om jag skrev det här skulle ingen tro mig!




Prosa av osynligt- synlig.
Läst 600 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-06 13:57



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
föresten glömde berätta. att häromdagen tog jag fel. och stoppade i mig hundens piller. så nu är jag en hund:)
2010-02-25

  stenen/ Yv Ericsson
haha. exakt så är det! man får piller för allt.
jag fick piller för föör tjockt blod och för tunt blod, samtidigt. hur fan går det ihop?
min mor åt 28 olika piller vid sin död. och hur fan gick det ihop!?
jag tror vartenda ord du säger.
men frågar mig stilla. hur harmoniserar dessa piller i verkligheten?
bra skrivet!
2010-02-25

  Eva Langrath VIP
Jag tror dig , bra skildring
2009-12-13

  peter markurth
intressant text
2009-11-07

  Mr Lindemann VIP
Nu har jag tagit mina
skriv-dessa-rader-piller
sedan lägger jag ned
och tar så piller för det med
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.