Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till L 17 år


oj vad jag hejdar mig


törs inte riktigt

å vad jag vill


ta ett kliv över hustaken

hoppa rentav


du är helt okej tjejen

tänker jag


du vill jag ska sätta på kaffe

om morgonen, gör jag så gärna


det dricker du med mjölk

läser morgontidningen


jag brukar få pussa dig hej då

du har nattvarm kind


du är helt okej




Fri vers av Helene Månsson
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma