Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte mer.


Tom.
Utan mening blir vi inte ens ord.
Och jag försvinner från ditt papper.
Det är okej.
Jag är inte mer än så.
Ord.
Tom.




Fri vers av Hoya
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hoya
Hoya