Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror jag är nöjd...då måste jag se upp


På tokighetsgränsen



Gift
En fru
Två barn
Hund
Kanin

En hypnotisör väntar mig om två veckor...jag vet inte varför.

Fortsätter ( delvis på samma sätt ) :
Jag
Hon
De
Djuren

Avbeställde dagens hypnos pga en inflammerad visdomstand...går ej att hypnotisera.

En gång till :
Jag Gunnar
Du Tarja
Ni son och dotter
Djuren

Han heter Michele och lyssnar så gott till min vissnande äng, nej fel, tomma säng.

Åter igen :
En familj sedan 30 år med "vuxna tonårsbarn" och Bella och Kalle.

Han har långt, mörkt, vackert hår i hästsvans och verkar lugn.

Sista försöket :
Vi.
Nej jag orkar inte.
Måste bort och göra nåt fel.
Nånting måste få vara fel.

Michele...ett sånt vackert namn !
Förlåt...jag är inte sån men jag är så trött på att vara nöjd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-06 18:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
”Nånting måste få vara fel”

fångar...
griper tag...

”Nånting måsten få vara fel”

finns befrielsen...?


Tack!
2020-10-07

  Gunnar Hilén VIP
Jag blir SÅ GLAAAAD !
2009-11-13

  etthjärtaäralltidrött
oj, känns igen...
2009-11-13

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var lite intressant form så
stajlat in i modernismen?
Men klart läsvärt
med behållningsvärde
2009-11-13

  Line W
Skitbra rent ut sagt! "Måste bort och göra nåt fel" - det riktigt suger tag! Kram
2009-11-13

    resilient
mycket bra, följer lätt i dina tankebanor. Hög igenkänningsfaktor.
2009-11-12

  Gunnar Hilén VIP
tack, jag har inte tänkt på det men det ligger mycket i det...jag är mitt namn och mitt namn är jag
2009-11-11

  mLite
Jag gillar hur du använder ditt namn i dikterna, det mänskliga är det mest mystiska och mest intressanta.
2009-11-11

  Catharina Edin VIP
Ja, denna var helt klart intressant -
2009-11-07

  Gunnar Hilén VIP
Tack !
2009-11-06

  infiniteternity
Åh. Jag gillar denna skarpt, speciellt slutet.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP