Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som betyder

Jag har en unik förmåga.



Jag kan leva på exakt allting.
Vad som helst.
Precis vad jag vill.












Men kanske inte så jävla länge.
Spelar det någon roll?




Fri vers av chouwa
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa