Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite lugn och lite ro

Löven lyser blir guld i solen
Vind så frisk och kall
Sitter en stund på trädgårdsstolen
med fötterna upp på en pall

Så vacker hösten är i år
och snart tar vintern över
just nu så underbart jag mår
Höst, vinter jag behöver

Lite lugn och lite ro
nu efter heta dagar
Kurar gott uti mitt bo
Tid som mig behagar

ljusen flammar hela kvällen
andas lugnt en stund
katten trygg på fårskinsfällen
tar mig så en blund













Fri vers av Therés
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-10-18 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!