Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träpilar biter inte på stål



människor omkring mig träffas
av Amors härliga pilar

härligt härligt och väl förunnat

men...

undra om mitt pansar är för hårt?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson