Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörka sidan



orden

inte längre

faller

djävulskt djupt

meningslöst

skoningslöst

dödar allt





skrattar hånfullt

så döda då

det redan döda

tiden

förmultnar sakta

ruttnar

stanken olidlig




flyktiga ångor

heta brännande

helvetesrök

djävulen festar

sveper sin bägare

likt den Heliga Graal

han har patent på Döden




han bjuder så gärna på den...




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 1101 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-07 16:46



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Gillar!
2020-04-09

  Hans Christian
Oj, vad jag tyckte om denna dikt. Så tunga och perfekta ord i perfekt symbios.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP