Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamma

I djupet av mitt hjärta
I mitt hjärta, så varmt det kan bli
Där trygghet kryper nära
Och kramar om

Du, min älskade Flamma
Min eviga eld
Som sprids i mina lemmar
Och skänker ljus i mitt mörker och lugn i min själ

I lugnet ger du nytt liv till mig
I tystnaden ger du mig kärlek
Under natten hör jag ditt hjärta slå
Du, som kan blåsa liv i en döende själ

Jag vaknar upp bredvid dig
Din doft gör att jag drar dig nära
Kysser dig ömt i nacken
Viskar ”Vakna, min Flamma, vakna”

Morgonljuset sipprar igenom persiennerna
De första strålarna lägger sig hängivet över dig
Lika kärleksfullt som mina ögon, när jag ser dig
Din hetta värmer min kropp

Vackra Flamma, dina gnistrande ögon skänker mig tröst
Sakta som du vaknar från din sömn
Ett ljuvt leende från dig, i morgonens förvirring
Ibland är livet underbart




Fri vers av Lelle Lind
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 21:46



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa
en önskar alla hade en flamma
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind