Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån som känner igen sig?





Chokladen är slut

chipsen är slut

ölen är slut

ändå är jag fortfarande




..........kåt




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson