Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var en vitsippsknopp


Jag var en vitsippsknopp
vild och fri
i en konsert av stänglar och nyfödda toner
en blyg ballerina
i spretig kjol
vände jag mitt oskrivna ansikte
mot vårens vita ljus
omfamnade värmen däri
ur fuktig mossa
tog jag min näring
än rinner i mina ådror
minnet av skogens beska sötma




Fri vers av Regina E
Läst 935 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-18 19:00



Bookmark and Share


  filosofian
Jättefin!
2011-02-14

    bopp
oh, vad fint.

\"en blyg ballerina
i spretig kjol\"
2007-05-18

  Rublev
tycker om!
härliga bilder!
”en konsert av stänglar och nyfödda toner”
”mitt oskrivna ansikte”
2005-11-23

  Propella
Hoppsn. Jag brukar ha svårt för "naturromantiska" texter, men här lyckas du faktiskt vinna över mig. Vilka bilder!

"i en konsert av stänglar och nyfödda toner
en blyg ballerina
i spretig kjol"
2005-10-27

  rebecca d
det klingar musik
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan