Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dormitorium

 

här är mer än tyst 
allt så vilsamt stilla
i ro

arkadens bågar 
majestätiskt burna
av mindre än  ord

och det bär
för de har de lyssnat 

varje ensam suck
kom flätad i sång
till klappret mot stengolv

mänsklighetens kontrapunkt

märk väl
ingen svepduks försorg

bara en handfull
satt i samma röda jord

planterad
rad efter annan

i vilsam




Fri vers av aftermath
Läst 850 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-08 16:46



Bookmark and Share


  Leia
Med känsla får du
stillhet att riva som storm i sinnet.
2009-11-11

  Agnes B* Lörinczi
...ja du, det är mer än vad denna natt kan bearbeta.
Tänker spontant på bläck och andfjäder och allt skrivet på tunt tunt papper någonstans i en grotta...
Helt underbart!
2009-11-08

  Lilla My* VIP
Sätter mig här och njuter av stillheten!

"här är mer än tyst
allt så vilsamt stilla
i ro



arkadens bågar
majestätiskt burna
av mindre än ord"

Findiktat!
2009-11-08

    ej medlem längre
Vilken mäktig känsla jag får av denna! Kom att tänka på tulpaner i ett kloster...märkligt men sant:)
Jättefin är den Mats!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp