Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backa bandet

Vi slänger i hand- och fotbromsen och stannar tiden.

Vi vänder rotation och åker bakåt 150 år.

11 september kan förhindras, Titanic, Estonia, Tsunamin, Tjernobyl och Harrisburg likaså.

Olof Palme, Anna Lindh, John Lennon, Kennedy, Martin Luther King m.fl. får leva och verka.

Mammorna till Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini m.fl. kan abortera.

Atombombens uppfinnare Oppenheimer blir relegerad från utbildningen.

Paul Anka väljer en annan fru.

Leif G W Persson blir efterlyst, Sverker Olofsson blir handelsresande i papperskorgar.

Giftskandaler elimineras och då menar jag inte dåliga äktenskap.

Satsa inte på förlovningsringen eller vigselringen, det är ändringen som tar hand om skiten.




Prosa (100-ordare) av Berra Bäver
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 18:30



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Inte första gången detta föreslås, att backa bandet. Och det räcker sannerligen inte med 150 år...
Men jag gillar den rappa stilen!
2009-11-09

  lodjuret/seglare VIP
rolig text som sätter myror i huvudet på läsaren. jag tycker det är svagt av folk som sysslar med nyheter och inte känner till varför 'de' valde just den elfte september, det berodde mer på minnesbeta än vädret eftersom kuppen i Chile 1973 ägde rum just den elfte september, vilket följdes av kidnappningar, tortyr och mord... allt med uesas goda minne...
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver