Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=5jDJXswKQTk


Hur faan tänker dom?

och hur känner dom?
ofta önskar jag mig förstå
snälla
bara lite någon gång

vi är så olika
ni kvinnor och vi män

så ibland händer det
att någon förklarar med en känsla
jag kan förstå
även om det gör ont
är det skönt att förstå




Fri vers av RogerIvan
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan