Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat skriker vi






-Älska mej!


beundra mej,


avguda mej,




Lämna mej aldrig

aldrig aldrig.


fast vi vet ju,


att det kommer bli så.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP