Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röka på

Om man röker på..

kan man för en stund glömma växthuseffekten..

och koncentrera sig enbart på växtruseffekten.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 274 gånger
Publicerad 2009-11-09 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver