Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma, du gav mig en gåva, livets gåva.

Den gåvan har jag fått.

Av dig och gud har jag förstått.

Mamma, det är du som gör allt jobbiga.

Du gör mycket för mig och mina syskon, så det känns som vi är lite snobbiga.

Mamma, ibland när jag är arg.

Kan jag vara ilsken som en hungrig varg.

Men du gillar mig för att jag är din dotter.

T.o.m när jag har vunnit på lotter.






Fri vers av Josefine N
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 19:22



Bookmark and Share


  lycksele
Ja, mammor är konstiga.
Tycker om fast man är besvärlig.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Josefine N