Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lany.. det finns inte tillräckligt många bokstäver som kan bilda ord för hur det känns inuti!




No worries mate! /L

tänk hur det kan bli ibland
när man går på en känsla man får
och det bara blir så rätt

så sa du till mig när vi träffades första gången
poetmötet i Göteborg 2006

vi var dom tre redaktörerna

och du ställde alltid upp
kom alltid med förslag och ideér
men framförallt med stöd

du sa alltid att det skulle ordna sig
skrattade åt mina lustiga uttryck
när jag körde fast

och nu när jag verkligen vill skapa något storartat

för dig

om dig

till dig

så låser det sig
och jag får bokstavsafasi

men du skulle ha skrivit något lugnande tillbaka

"det löser sig ska du se"

No worries mate! /L

det kan verka litet i en stor värld
men det har blivit tomt

och det känns

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 23:19



Bookmark and Share


  Roger VIP
Bränner....
2009-11-10

  Måna N. Berger
Han är verkligen sörjd och saknad här bland vännerna, alla texter igår och idag tecknar bilden av en mycket fin människa vars minne lever kvar. Jag kände honom inte personligen, så som du och de andra, men grips ändå av vemod.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman