Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primater på 2 ben



Människan anses vara rationell, reflekterande och lärande.

Konstigt hur lätt vi glömmer

Alltid är det....

Det här är den bästa dagen i mitt liv

eller

Det här är det bästa som hänt mig

Konstigt hur lätt allt förminskas i skenet av något nytt

eller är det så

Att vi bara är en hög apor när allt kommer omkring...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 315 gånger
Publicerad 2009-11-10 00:03



Bookmark and Share


  lycksele
Desmond Morris, forskare, har skrivit en klassiker om den enda apan som saknar päls.
Han kallar därför boken:
'Den Nakna Apan'

Rekommenderas!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson