Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
go lightly down your darkened way.


marken under hennes fötter.

och du säger att hon borde bli lite mer jordad
lite mer i puls med människorna
gatorna
och glömma regndropparna
sorgerna
vid hennes fönster
vindarna
stormarna
över hennes dunkla hav


du säger att hon borde bli mer jordad


men marken under hennes fötter
har aldrig varit
en sådan som bär














Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-10 13:55



Bookmark and Share


  Hanna Wallén
Åhh. Jag känner igen mig så mycket i den här. Sista raderna är ...perfekta.
Älskar många av dina dikter. Du har ett bildspråk som är väldigt starkt, och väldigt vackert.
2009-11-28

  J P VIP
Gillade avslutningen mycket, ångest ord som är väldigt talande.
Starkt
/J
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP