Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Svart Nalle puh - limerick till Jörgen5

En sällskapssjuk tant ifrån Tjörn

fann på poeter en mjuk nallebjörn

Men det var en elak sort

som borde skickas långt bort

och nu håller jag honom kort




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-10 16:53



Bookmark and Share


  aol
bra ulla pån bara,
2010-02-01

  Gunilla VIP
Med humor kommer
man långt
2009-11-20

  LassO
hahaha, underbar... humor och självdistans är en bra vara i livet.
2009-11-11

    eva m h
Roligt att se Dig här igen trots problem med björnen
2009-11-11

  walborg
Så roligt att Du är med igen nu!!!!
2009-11-11

    sunnanvind
Hej Ulla! Så roligt att se dig här!!! Kramen!
2009-11-10

  stenhur VIP
Du gör alldeles rätt, man gör dom en björntjänst om man inlåter sig med dom.
2009-11-10

  Bibbi VIP
Bara det bästa är gott nog för Dig Ulla.
2009-11-10

  Eva Langrath VIP
Rätt så , elaka sorter bör avvisas bestämt
2009-11-10

    ej medlem längre
hehe...elakingar ska hållas kort!
Härligt och se dig Ulla vännen:)
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP