”Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest" <" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon sade så intelligent sagt:

”Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest" <


OSYNLIG LÄNK...

Även långt

förenar jag mig med dig i sorg
under vånda som berövar oss stiltjen
på jakt efter passion som denna själ bönfaller!

Med tårars tråd väver vi
sjös längtan där vi lever

Som en dans på moln är ord och känsla

man får efter dina spår i sand

Lämna inte något efter dig, bara minnen...

 

© Havsbris/2009




Fri vers av Havsbris
Läst 1052 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2009-11-10 18:37



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vackert!!
2010-05-13

  Lasseman VIP
Åh! ja och vackra minnen, och det är just sådan här skön sägande poesi som du skriver som fastnar i ens inre som ett vackert bokmärke.. applåder och kramar i massor min vän..
2009-11-24

  Myself
gillar denna,förstår den inte riktigt,men det kanske är meningen?!men det är något med stämningen som jag gillar...mycket.
2009-11-15

  Ronny Berk
en lyrik som lämnar spår efter sej - spår av känslor , av de vackra ordens lekfulla dans över bokens blad; den varsamma handens pennfattning...ja !
2009-11-14

  Havsbris
jag älskar era ord och de
som kan möjligt komma
efter min kommentar nu ;o)

men ni måste förlåta mig
att jag kan inte svara att
tacka alla privat
just nu för olika orsak,
men *jag hoppas* jag kommer
att göra det...snart!
;o)))))))))))

Ni är med mig <3...
2009-11-11

  Eva Langrath VIP
Vacker text som lämnar spår av livets skörhet, längtan, smärta kärlek och hopp.
2009-11-11

    J. Herward
simmar ut till vattnet (jag) till stranden (du) blir havet (vi)
paralell där:)

Mycket välarbetad och utsirad, här finns ordet i sin rikedom, mångfald för att förklara något väldigt egentytt egentligen.
men den här passar mig i smaken

bra alster!:)
2009-11-11

  Bodil Sandberg VIP
Oerhört vackra gripande rader om smärta och sorg och vanmakt..att vilja allt men inte mäkta så tolkar jag
2009-11-11

  Elaine.S VIP
Du skriver sinnligt och med känsla, berörande.
2009-11-11

  Mats Henricson
Din Vackra Måleriska Stil förnekar sig aldrig även om Du, denna gång, är lite kryptisk.. Men det ,kanske, är meningen ?
2009-11-11

    ej medlem längre
Du skriver vackert om osynliga länkar... Känslor kan sträckas ut över stora avstånd... och ändå inte brista
2009-11-11

  Jack E. Gladh VIP
Går med dig i den solvarma
sanden och minns alla orden
du gav mig och oss
2009-11-10

    sunnanvind
mycket vackert!!!
2009-11-10

  anits VIP
Underbart vackert, berör mig
2009-11-10

  Maria T
Så vackert.
Några spår i sanden kan bli
som en dans på moln
2009-11-10

  aol
så vackert så sant min vän kram.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris