Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt fler lever bara i nuet, utan handlingsberedskap för det som kan hända.


Du är trött och kan inte stå emot




Nerför dina bleka kinder
rinner tårarna

jag kysser dig naken




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson