Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att drömma ett liv eller leva en dröm


Just dream



När jag drömmer
så drömmer jag om en verklighet

En verklighet
som inte är bortom min realitet

små justeringar, lite finlir

som att ha nån att älska...


När jag drömmer
så drömmer jag om en verklighet

En verklighet
som inte bortser från min komplexitet

små justeringar, lite finlir

som att få vara ensam tillsammans


spegel spegel på väggen där
säg mig om pingla ensam är...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson