Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lopp i topp!

En simmare ifrån Idol
blev etta i längd, fjäril och crawl
men när han sam bröst
vem kom då allra först
frun när hennes två toppar gick i mål




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-11 13:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den här ricken är underbar, härligt att rimma med crawl på idol...
2009-11-12

  peter markurth
mm
2009-11-12

    eva m h
Haha!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt