Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vän?

Du påstod
dig vara min
Bästa vän

Men du byggde
en mur runt
förstånd och tankar
Du vände mig
ryggen och lade
all skud på
mina axlae

Men om du bara
fick känna hur
jag mår kanske
du skulle förstå

Ditt svek rev upp
stora hål i mitt
hjärta
Allt kommer ta
längre tid nu.




Fri vers av E.Wernram
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm, ibland hade man behövt kunna byta känslor med varandra. Det är svårt att alltid inse hur mycket man kan såra en vän. Gillar slutet jag med.
2009-11-18

  stella
Gillar ditt slut; hur allt kommer ta längre tid...
2009-11-11

  Junitvillingen
Det gör sååå ont att bli sviken av någon man trodde var en sann vän. Det får du fram bra i din text...läser och berörs...och känner igen. *Kram*
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram