Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Till en melodi skulle ängeln dansa vals.

Till en sång skulle ängeln blåsa upp en ballong.

Men till en av mina låtar skulle hon nog har sjungit med.

Ängeln är snäll, ängeln är artig.

Men absolut inte katig.

Ängeln har vingar, ängeln har fingrar.

När ängeln flyger upp till himmlens topp, träffar hon sin vän flickan Guldlock.




Fri vers av Josefine N
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine N