Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn dikt :D

Jag gillar jordgubbar.
Ost gillar jag.
Sanna heter min storasyster.
Envis kan jag vara.
Faktiskt är mitt favorit ord.
Inés heter min vän.
Nyckelpigor lekte jag med när jag var liten.
Egendomlig är jag ibland.




Fri vers av Josefine N
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 19:20



Bookmark and Share


  lycksele
Nu vet jag lite mer.
Kul att läsa vad personer gillar.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Josefine N