Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lola

Lola, du är min kanin.

T.o.m om man säger det på latin.

Du är så fin.

T.O.M när du gör ditt fina flin.

Du bor nere i källan.

Så dig träffar jag väldigt sällan.

När vi köpte dig var jag fyra.

Och du var lika liten som en myra.

Första gången jag fick hålla dig hållde jag dig som en bebis.

Jag var fem så jag kanske var en liten fegis.

Nu är du fyra och jag är nio.

Så nån gång önskar jag att jag fick gå på bio.

Med dig.

Så jag hoppas att du vill det med mig.




Fri vers av Josefine N
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 19:28



Bookmark and Share


  lycksele
Haha. Jag kan tänka mej, du och Lola sitter på bio.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Josefine N