Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad finner man svaret

Ett stöd
från omgivningen
när man mår dåligt
kan tolkas
som en börda för vissa
men ett stöd
är i många lägen
att bara va
att finnas där.

Att inte säga
att inte veta orden
kan ibland
oroa
men
när allt är tyst
är närheten
till andra
det man egentligen
mer söker
och behöver
inte orden
utan bara någons existens.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 736 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-12 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja i tystnaden ryms det mesta, lite som mörk materia
2020-03-25

  Lilla My* VIP
Mycken klokhet i din dikt här!
Fint!
2010-01-08

  lycksele
Värdefulla tankar.
2009-11-12

  poetryGirl
bra dikt
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson