Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pesten...


Energier

Känns i luften rummet affären
osäkerheten skräcken
ska jag överleva

Rubriker feta skrikande
du dör om du inte
gör si eller så

Dilemmat i Sverige idag
Ska jag dö av influensan eller vaccinet?

Undra på att folk mår pest
När alla och ingen vet bäst




Fri vers av Moniqa
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-12 10:49



Bookmark and Share


  Carrre
"Ska jag dö av influensan eller vaccinet?"
funderade länge över den meningen.. :) jättebra och smart skrivet, jag tyckte extra mycket om slutet! :)
2011-11-04

  Moniqa
överdrivet tema...just det!

Trött..tja...inte svårt att bli...

Hysteri är ljumt uttryck......

tackf ör kommentarerna !!
2009-11-12

  Carola Zettergren
Så sant vilken hysteri ... Jag undrar just om inte folk blir sjukare, när de blåser upp det såhär...
2009-11-12

    ej medlem längre
svininfluensan idag, imorgon ....... ???
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa