Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en akut känsla


The bubbling man

Att läsa utan att se,
Att höra utan att lyssna.
att veta utan att göra
Ibland har man såna dar

Att vandra i en bubbla
en enkel melodi
bara gå, inte snubbla
ibland har man såna dar

Man får vara sån ibland
Men inte för ofta
Res dig upp slå dig fri
Släng bort din offerkofta




Fri vers av Kåda
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja en del dagar känns bara för mycket.. men tur det kommer dagar som är bra också!! :)
Bra skriven och bra innehåll i texten tycker jag.
2009-11-12

  Mr Lindemann VIP
Inte är du speciell
med att vara som du är
i att hålla dig kär
men jante väntar där
inom dig
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kåda