Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel. Röda Rudolf, förlåt Svarte Rudolf


Nästan en julsång...

Snart är den ljuvliga månad
december på nytt här igen
och själv blir man lika förvånad
att tiden den går bara den...
Nu väntar oss härliga tider
med kaffe och pepparkaksfat
och glädjen den stiger sig sprider
så gott i oss alla, kamrat!

Då blir det så härliga dagar
musik i kyrkor, som hus
då tänds alla ljus, som behagar
och vi får ett glädjeskapsrus!
Så lyft nu ditt hjärta och skratta
att du finns och är hos oss här
för dig kan vi väldigt uppskatta
för leendet, som just du bär!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 11:50



Bookmark and Share


  lycksele
Visst kan det bli en härlig tid, december. Inte för alla, men för många.
Du är bland dom första med din decemberhyllning. Det kommer mera ...
2009-11-12

  Junitvillingen
Du...här sitter jag och för full hals sjunger din härliga visa...först läste jag fel...trodde melodin var "Rudolf med röda mulen" och fick inte alls ihop det...tänkte att näää, nu har Ewa druckit för mycket glögg redan - därför text och melodi inte går ihop...men så upptäckte jag att det var ju JAG som "felat"...och att den sköna texten är perfekt till den Rudolf DU syftar på, hihi;-))) Och det är klart han är RÖD - så här i "snart juletider"!;-)))
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt