Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--


Luftlös

Aningslös i skuggan av en diva
driver stegen mot nedersta trappsteget
fjäderboa
slingrar
runt översminkad axel
Höga klackar
ekar bättre
när man knäar

Blixtrande ljus
träffar trött iris
Ikväll var du ju ledig?






Fri vers av Moniqa
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-12 18:04



Bookmark and Share


  jacqueline
Gillar verkligen de oväntade metaforerna: "Höga klackar
ekar bättre, när man knäar" samt: "Blixtrande ljus, träffar trött iris". Riktigt snyggt komponerat!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa