Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker bara att endel tar den här sjukdomen på för stort allvar.
Tex sprutan som många inte vågar ta. Men tänk såhär, hur många människor sprutar inte i sig 3 ton droger per dag och överlever i alla fall.
Ta det här hur ni vill.



Den mediahypade svininfluensan

Alla dessa mediahypade sjukdomar:
galna kosjukan
fågelinfluensan
svininfluensan


När ska de skriva på löpsedlarna om den största sjukdomen?

Människan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jules Blues
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues