Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för bra för mig, så ja ska inte förstöra dig

Om jag vänder mig lite om
Bara kikar på dig i ögonvrån
Så ser jag ditt vackra ansikte
Men du är för långt bort för att beröras
Så jag kikar bara
För du är för bra för mig

Titta och inte röra
Jag lovar att inte stöka ner ditt liv




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 21:20



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa få
som jag genast den intuitionen. du är för bra för den se dig runt efter en världig dej
2009-12-16

  lycksele
Bra skrivet.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen