Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt som kommer till mig direkt, sen kvaliten har jag ingen aning om, det får andra avgöra. impulsskriveri


om jag gör en konstig titel

Huvudvärk med skumma tankar,
tankar far som moln ibland

Ljusa, mjuka grå, hårda
tankar far som moln ibland

men när solen lyser genom
allting ses så klart

allting dansar, världen ler
asfalten är mjuk

huvudet bättre tanken klar
tankar far som moln ibland

vinder vänder, lär oss livet
allting har ett slut
ingenting ska tas för givet
molnen skingras
ger mig luft




Fri vers av Kåda
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kåda