Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargad själ

Att dansa barfota på regnvåt asfalt,
När solen strålar värmer

ger liv ger kraft åt sargad själ

Att vandra i en månskensnatt
ensam i stora världen

ger liv ger kraft åt sargad själ

Att känna höstens regn och storm
mot söndergråtna kinder

ger liv ger kraft åt sargad själ

Att bara få vara ett barn ibland
Känna sig riktigt liten
Att krypa upp i någons famn

ger liv ger kraft åt sargad själ











Fri vers av Kåda
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-12 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, att få känna harmoni är så lugnande..
Jättebra textat!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kåda