Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hann ikapp

När allt kommer
Omkring
Så har mitt hjärta
Hunnit ikapp
Mitt huvud.

Jag förstår nu
Att det aldrig
Kommer bli vi
Jag förstår nu
Att du aldrig
Hade varit dig
Förtjänt av någon
Som mig.




Fri vers av E.Wernram
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram