Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manual för hur man läser Hundens poesi

 

förutom som hundskall
finns denna manual även som fågelkvitter,
vargyl och alla googlespråk 
den läses där det är tyst, i döda hjärtan på bårhus, busshållsplatser och råtthål
där det är folktomt, som på torg, i städer och på månen
den läses utan att göra ett skit
av telefonsupport snubbar, av hästar på travbanan i Mantorp, utomjordningar
den läses av ”andra”, av de man inte känner
den är som ett surrljud, som en teoretisk flygplanslandning
den funkar som en Guccikostym på en sate som dött,
fashionabel guldpryl runt hundars halsar
som, ja, trots the bling-bling
fortfarande luktar och slickar varandras arslen 




Fri vers av Sanchez
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 15:37



Bookmark and Share


  lycksele
jag anar här vissa slängar
mot tillståndet på poeter.se
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez