Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idioterna


Värker


Visst


jag tänker

mycket.


På det som var och det liv som levdes,


men

jag är här endå,



men din skugga stannar kvar,


som en målning på min inre vägg,


men den ska målas över snart.


Har lessnat på alla idioter


som värker min rygg,


ni ska bort


ikväll.







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP