Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är den enda dikt som fick någon kommentar från förlaget. Den är skriven på 1970-talet.




Fall ord

Fall ord

Likt stenar kastar jag er

i vrede

 

Fall ord

likt stenar

i vrede




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-14 12:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ord som vrenskas och kan bli allt eller inget, bra för odens väsen!!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus