Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

det har gått flera månader nu. Jag tänker inte på dig så ofta, men ibland kommer du upp i mina tankar.
Det gör verkligen ont att kolla tillbaka på våra minnen. ser inte på saker som jag gjorde.
Nu lever jag mina dagar efter ett ständigt schema, jag kan inte säga hur mycket jag tyckte om dig.
kan inte förklara hur mycket du sårade.

men en sak vet jag
det kommer ta en lång lång tid, innan du är ute ur mitt huvud.
det kommer ta en lång lång tid, innan jag förstår att jag var värd så mycket mycket bättre.

det gör ont att se, hur dom skriver ut ditt namn.
Så som jag en gång gjorde. Mina tankar dödar mig, när jag vet hur hon ligger bredvid dig, håller om dig, kysser dig.
och känner din närhet, såsom jag en gång gjorde.

försökte hitta kärleken på ett konstigt sätt.
försökte glömma dig
när du egentligen var den enda jag tänkte på.


jag saknar dig, jag gör verkligen det.




Fri vers av anajsn
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn