Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gömt dig

i ett rum som kallas hjärta
där har jag dig gömt
och nyckeln den hänger nånstans
vart har jag glömt

på en biograf som kallas hjärnan
där spelas filmen om dig
och biljetten som jag köpte
den försvann ifrån mig

så nu står jag och kikar
in genom ett hål
jag ser dig ibland
vart går vårat mål




Fri vers av Kakaan
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-14 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan