Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sunryû


Nattlampan släcks

den gamla
hälsade sin döda mor
välkommen




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-14 21:48

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en träffsäker miniatyr från mästarinnan!
2009-11-15

  vera gade VIP
Jag fann en dikt av Karlfeldt just nu. Kanske hade han en liknande känsla.
"Det är så tryggt att somna
och sova, tills dagen står röd.
Jag vet du går ej ifrån mig.
men mor, du är ju död?"
2009-11-15

  Monika A Mirsch VIP
mor och dotter fångar in varandra än en gång - nio ord för liv och död
2009-11-15

    papillon
Nästan kuslig precision - sju ord för ett helt liv.........
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP