Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsningar

"Totalt 99999 läsningar på dina texter lördag kl 23 den 14 november 2009---"
meddelas det på min sida...hur nu än dessa läsningar räknas, så må man väl säga att det är ett vackert tal med dedär niorna. På dessa två år har jag sålunda skakat hand med motsvarande ett helt samhälle.. underbara tanke!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-11-14 23:06

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Det är ju inte en tävling precis man ger
sig ut på, men om bara en fjärdedel av
dessa läsningar verkligen existerar, så har
jag ju uppnått vad jag åstundade - att
nå ut bland människorna. Och det
viktigaste blev ju det jag inte anade
något om: kontakten med poeterna!
2009-11-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler
Fint
tasskak
2009-11-15

  Bjarne Nordbö
Du närmar dig eliten.
2009-11-15

  Näckrosen
wow det var häftigt. Så många kommer jag nog aldrig komma upp i .
2009-11-15

  Monika A Mirsch VIP
skönt att det finns dina ord att skaka hand med
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP